Trevligt Höstlov

Vandring och korvgrillning med Fältbiologerna

I år deltar vi tillsammans med Fältbiologerna med en aktivitet under höstlovet:

Vad:

Är du intresserad av miljöfrågor eller att vara ute i naturen? Vill du veta mer om hur du kan göra skillnad och samtidigt ha kul med andra unga? Då är det här en perfekt aktivitet för dig. Vi vandrar några kilometer i fin natur, grillar korv ihop och informerar om möjligheten att engagera sig i Fältbiologerna. Vandringen går på skogsstigar i Sjöbergets naturreservat. Ta med dig vattenflaska och kläder efter väder. Arrangören står för korv (vegetarisk) och fika. 

Var kommer vi vara:

Vi samlas kl 13 utanför Kvarnsvedens skola, vid skolbusshållplatsen nära korsningen mellan Fabriksgatan och Gamla Fabriksgatan. Sedan går vi gemensamt till Sjöbergets naturreservat.

När:

Måndag 30 oktober, kl 13-16.

För dig som är: 

Vi riktar oss främst till ungdomar från mellanstadiet till gymnasiet. Men alla skolungdomar från 6 år och uppåt är välkomna. 

Max antal deltagare: 

15 st

Arrangör:

Aktiviteten anordnas av Fältbiologerna och Naturskyddsföreningen. Fältbiologerna är Naturskyddsföreningens fristående ungdomsförbund, och Sveriges största miljöorganisation för unga. Studiefrämjandet är medarrangör.

Kontaktperson: 

Malte Lindberg

E-post:

malte.lindberg1@hotmail.com

Hur man anmäler sig:

Mejla till Malte Lindberg. Ange namn, ålder, kontaktuppgift till anhörig (exempelvis förälder) och eventuell specialkost.

Läs mera om Fältbiologerna genom att klicka på denna länken!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.