Klädbytardagen med uggleföredrag

I lördags genomförde Naturskyddsföreningen Klädbytardagen över hela Sverige, även vid Equmeniakyrkan i Borlänge, för att medvetandegöra att vi måste minska resursanvändningen på vår ändliga planet och ett sätt är att återanvända kläder.

Trots konkurrens från Borlänge Vårmarknad och ett väder som inbjöd till utomhusaktiviteter så bytte något hundratal plagg ägare.

Kläder som blev över lämnas vidare till secondhandbutik.

Naturfotografen Per Leijström höll också föredraget Nattens Tysta Vingslag där han engagerat berättade om ugglornas liv och visade ett bildspel med ugglor han fotat under åren. Föredraget blev mycket uppskattat av åhörarna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.