Kurs hos Permakultur Stjärnsund

Vi vill gärna tipsa dig om Sveriges Agroforestryträff som äger rum den 7-9 november i Stjärnsund i Södra Dalarna. Agroforestry är ett samlingsnamn för olika system där perenna växter så som träd och buskar, integreras med odling eller djurhållning. Träffen kommer att innefatta föredag och diskussioner om:

– Skogsträdgårder

– Trädjordbruk

– Urban Agroforestry – Storskalig Agroforestry

Dessutom kommer Håkan Wallander, författaren till den prisbelönta boken ’Jord’, berätta om jordens underjordiska nätverk, mykorriza som lever i symbios med träd och hur vi skapar levande och näringsrik jord i våra marker.  Syftet med träffen är att samla personer som redan arbetar med, eller vill börja utforska Agroforestry för att utbyta erfarenheter och lyfta kunskap och praktik till en högre nivå.

För program & anmälan

Vad är Agroforestry?

Annevi Sjöberg Permakultur Stjärnsund

Websida: http://stjärnsund.nu

Klicka på den här länken om du vill du få Permakultur Stjärnsunds nyhetsbrev?

Telefon: + 46(0)73 3622509

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.